Tuesday, August 18, 2009

:: Jangan!! ::


1; Jangan bercakap dengan saya ketika saya sedang makan SAYUR sebab saya perlu fokus untuk menelan sayur yang tersangat 'sedap'....

2. Jangan panggil saya Siti sebab nama itu hanya dikhaskan untuk family dan kaum kerabat..=p

3. Jangan cuba buat saya kecewa dengan kamu kerana sekali saya kecewa, saya SANGAT SUSAH untuk memaafkan dan melupakan kekecewaan itu...

4. Jangan berlagak dengan saya sebab kamu dan saya hanya hamba Allah yang sama2 diberi peluang hidup dan beramal di dunia milikNya...

5. Jangan sesekali memusnahkan kepercayaan dan keyakinan saya pada kamu..=)

6. Jangan anggap saya baik sebab saya SANGAT banyak kekurangan dan masih banyak yang perlu saya lakukan untuk baiki diri..jadi, bantulah saya untuk jadi baik...

7. Jangan malu untuk tegur saya sebab saya memang fail bab nak menegur dan menyapa..kadang2 kena tunggu orang senyum, baru saya balas senyuman itu..(ni ikut sifat abah la ni...hehe..)

8. Jangan kata saya pandai or bijak sebab saya bukan orang yang begitu..huhu..(kalau kata saya rajin, saya terima kot..hoho..)

9. Jangan anggap saya sombong sebab saya tak sombong..when u know me, u'll know how peramah i am..hehe..maka akan terserlah la jugak sifat kebudak2an saya..

* ok,nti saya sambung ye..nak pk apa lagi yang patut disambung...*

ps: oh rajinnya saya taip..mungkin ini disebabkan stress nak present proposal fyp esok...huhu...pray 4 me...(takutnya!!!)

..........updated................

10. Jangan suruh saya pilih antara dua warna kalau salah satunya purple sbb memang pilihan saya akan adalah purple..(~_-)

~satu je lagi sy update...hehe...

ps lagi: banyaknya kuiz yang menanti..tu xcampur dgn lab report..xdarab dengan midterm exam lagi...pastu banyak la lagi benda nak kena settlekan...uwaa..sangat2 penat...

Ya Allah...
HambaMu amat memerlukan kekuatan saat ini...
Kurniakan daku ketenangan dan kekuatan...
amin....

2 komen:

nik_hafizul said...

lagi lagi lagi....

oklah saya + satu, biarpun tanpa keizinan..

Jangan kata saya nie tak kelakar, sebab kelakar itu adalah satu hobi mainan saya dan saya jadikan ia sebagai aktiviti rutin harian saya,

(*______________________*)

KiRaNa on August 20, 2009 at 8:07 PM said...

ye la tu...
awk sorg je yg ckp sy kelakar..
itu bermaksud, sy xkelakar la...
sekian...

(^________________^)