Tuesday, October 20, 2009

:: Tak tau nak letak tajuk apa... =( :


Salamun alayk...

waaaaaaaaa...lamanya xupdate blog ni...huhu...
laptop yang rosak belum dibaiki..tunggu balik pas final exam nanti...
maka, wahai laptopku, selamat beristirehat..tidurlah puas2 ok...(ayat perli sbnrnya..sapa suruh dia wat hal..hehe..)

skrg ni, tgh guna laptop diana...thanx dear kerana begitu baik..sgt2 terharu dgn kebaikan awk smpai rasa nak menangis sekarang..T_T Hanya Allah yang mampu balas jasa baik awak...awak selalu ada dalam doa kite..

ucapan penghargaan juga ditujukan untuk aizu atas jasa baik meminjamkan laptop(diimport khas dari johor)..inshaAllah, saya pinjam sampai abis sem ni..thanx aizu!

hm, bila difikirkan, bagus jugak xde laptop sendiri ni..boleh fokus untuk final exam (kononnya la...berjaya atau tidak, tak tau la..)setakat ni, saya on laptop aizu pun kalo nak dengar lagu and nak buat assignment..ye la, laptop orang kan..kena la buat mcm laptop orang...

ok, nak sambung cerita pasal entry sebelum ni...
sebenarnya xde apa2 pun sbnrnya..dalam erti kata lain, calon tu mmg dah ada..dah tertulis dah siapa..tp xjumpa lagi...Allah masih nak rahsiakan..maka, saya akan bersabar menungggu insan itu...=) moga Allah temukan dalam redha dan rahmatNya...
yang orang kedah tu, sbb kalau boleh, abah saya nak menantu orang kedah...senang nak balik raya katanya..hehe..

ok dah...nak study research method utk exam khamis ni....

doakan saya ye....

wassalam....

4 komen:

Szakif on October 20, 2009 at 8:05 PM said...

hek eleh~ kecoh ah! :P

KiRaNa on October 21, 2009 at 10:41 AM said...

hoho....biar la..=p

diana.wahid on October 21, 2009 at 9:22 PM said...

terharu gak baca entry awk
u r most welcome =)
apalah sangat jasa kita nisah,
awk pun banyak tolong kita dah
betul tu, kita setuju, calon tu dah tertulis, cuma kita tak tau, sbb masanya belum tiba lg kan.
semoga dapat yang terbaik. ameen..

KiRaNa on October 24, 2009 at 2:17 PM said...

tp...kite rasa mcm kite je byk susahkan awk...T_T

amin...moga sama2 dpt yg terbaik...
walaupun xterbaik pada pndgn mata org lain, tp org itu pasti adalah yg terbaik utk kite..(ok, apa kite mengarut nih?huhu..)

ps:cpt2 balik kuantan ye...kite takut sorg2 dlm bilik...smlm mimpi hantu..huhu..terjaga pukul 3pg, then terus g buka lampu depan..huhu...
harap2 mlm ni xmimipi bkn2...