Wednesday, November 5, 2008

:: Saat jantungku berdegup kencang ::


Tajuk entry ni cam hyperbola la plak..
haha..
teruskan membaca ye..
anda akan sedar batapa hyperbolanya tajuk entry ni..
hehe..

Alkisahnya,
baru-baru ni saya telah bertemu semula dengan seorang kawan lama..
Kawan time sek rendah n menengah dulu..
berjumpa kat Friendster..

so, kitorang pun mula la berborak kat ym..
Macam2 la yang kitorang sembang.

Sampai la bab muzik yang kitorang minat..
Dia minat metallica, salah satu band yang membawa lagu berkonsepkan heavy metal(cari kat google ni..nampak sgt tak tau siapakah metallica itu..hehe..)
Saya plak minat nasyid..

Pastu, semalam, dia send satu lagu Metallica ni kat saya..
Tajuk lagu tu "Master of Puppets"..
Paksa jugak saya dengar..
So nak jaga hati kawan punya pasal..
Saya pun dengar la..

Mak ai, boleh sakit jantung kot..
Selama ni dok dengar lagu berentak slow n sentimental..
Tak main la lagu2 rock ni..
Jantung pun xde la terkejut dan berfungsi dengan normalnya..

Tapi semalam,
Start je dengar,
jantungku berdegup dengan kuatnya..
Macam orang jatuh cinta plak..
haha..
Tambah plak, rentak lagu tu cam xmenentu..
kejap slow, kejap laju nak mampuih..

Walaupun begitu..
Kena ucap terima kasih kat dia..
At least, untuk tulis entry ni,
Saya search pasal metallica kat google..
haha..

So,
tajuk entry ni
macam hyperbola kan..

~wahai jantungku, minta maaf ye sebab menyebabkan kamu kena bekerja kuat..hehe..~

4 komen:

szakif on November 5, 2008 at 11:20 PM said...

aku plak berdebar2 baca tajuk entry ko je boleh? :P

(^_^) Lady In Blue (^_^) on November 6, 2008 at 2:16 PM said...

master of puppets
tajuk cam best
cuba tengok lirik die
biasanya lirik lagu rock xde la meleleh cam lagu biasa
tp kte xlayan la
takut jantung berdegup kencang gak.haha

KiRaNa on November 7, 2008 at 5:36 PM said...

szakif,

ok..boleh..
silalah berdebar-debar ye..haha
tp kalo boring2 tu (maklum la, dah abis exam kan..), try la dgr..
mmg lagi berdebar2..hehheh..

KiRaNa on November 7, 2008 at 5:38 PM said...

LIB,

k kalo ada masa nti, sy search lirik lagu tu..(nampak sgt xberminat..hehe..)

btw, chayok2 4 our exams k!