Tuesday, November 11, 2008

:: Sebelum berangkat pulang.. ::


Bismillahirahmanirrahim..

Ni merupakan entry yang terakhir tuk bulan November ni..huhu.. Hmm..before balik Kedah malam ni, nak tulis something.. ye la..nanti kat rumah mesti rindu nak membebel kat blog nih.. tapi kerinduan tu tak sama dengan bestnya dapat meluangkan masa bersama family.. tambah pulak, abah dah siap ambil cuti untuk bawa permaisuri hati(my mum of course) dan tiga orang puterinya(kakak, saya dan adik..=p) pergi bercuti..waa..mesti best..(^_^)

So, selamat bercuti kawan2..manfaatkan cuti dengan buat benda2 yang berfaedah eh..(ditujukan khasnya buat diri sendiri..)..inshaAllah, kalau panjang umur, jumpa lagi next sem..=) waa..macam tak percaya yang diriku bakal bergelar 3rd year student next sem..hehe.. (thanx LIB coz mengingatkan)..=) actually, tak penting pun gelaran tu..=p saja je nak rasa seronok..huhu..

Akhirul kalam, andai ditakdirkan umur saya tak panjang, mintak maaf zahir dan batin..=)

Wassalam

2 komen:

MNM on November 19, 2008 at 5:01 PM said...

Selamat datang ke negeri jelapang padi.....

KiRaNa on December 22, 2008 at 10:11 PM said...

thanx..
ambil masa sebulan tuk reply comment ni..hehe..