Tuesday, April 7, 2009

:: Ramalanku benar belaka ::


Salamun 'alayk...

Pertama-tamanya, nak gelak kat diri sendiri dulu...

HAHAHAHAHA...

ok..cukup, sbb xelok gelak byk2...huhu...

sengaja saya meramal yg saya memang tak akan boleh untuk tidak menaip di blog kesayangan ni..hehe..dan ramalanku amat tepat...

sebab tidak meng'update' blog ada kaitan dgn entry ini
dan of courselah sebab nak tumpukan perhatian untuk final exam..(konon2nya la..)

bercakap pasal exam, alhamdulillah, saya dah lepas dua paper..so tinggal lagi 2 paper..dan berita baiknya, i've one week gap..next exam will be on 14th and 15th April...moga Allah permudahkan segalanya..moga saya kuat melawan nasir dan alien jahat dalam badan..(amat2 xbersemangat untuk study due to external and internal factors..huhu..)

but, apa2 pun, amat2 berpuas hati dengan prestasi diri..bangun subuh sekarang dah agak awal, in range between 6am-6.40am..(except pagi semalam, solat subuh pukul 7..sgt2 teruk..)..dah dua kali mandi before solat Subuh..sgt2 suka..well done, my dear self..(susah untuk pujuk diri mandi awl2 pagi tambah2 hari2 tersebut xde exam..huhu..)

~to be updated~

ps: tipu je to be updated...nak baca notes pun malas, nak update entry yg ditulis "to be updated" lagi la malas..haih...cepat la abis exam..sy dah tension tahap tak tau nak cakp dah..
dan sebab doa mak abah dan yg paling penting ketenangan dan kekuatan hadiah dariNya, saya masih mampu tersenyum di saat saya ingin menjerit kat semua orang yg saya jumpa..(benda bodoh dan tak matang yang terlintas kat dalam hati..T_T)

kuatkan hati ini Ya Allah...

3 komen:

Aya-chan on April 7, 2009 at 3:02 PM said...

huhu.. btol2..
mcm malas je nk study..
byk sgt godaan & dugaan..

Aya-chan on April 7, 2009 at 3:03 PM said...
This comment has been removed by the author.
KiRaNa on April 12, 2009 at 8:29 PM said...

fiyah,
sgt2 betul..
pape pun, still ada masa lg..
chayok2..
moga kita semua berjaya..amin..