Monday, July 20, 2009

:: Welcome Back.. ::


Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum..

(Tarik nafas dalam2..=P)

Dah lama ek saya tak update blog..
Cerita2 kat bawah yang memerlukan sy untuk update pun xtau la akan diupdate ataupun tidak..sori atas janji yg xditepati..=(
Alhamdulillah, dah seminggu semester 1, 0910 bermula..(tp sy rasa mcm sebulan je..huhu..)
Banyak benda berlaku, ada juga kejutan yang mengejutkan seluruh angota badanku..huhu..
pape pun, hidup ni penuh dengan kejutan kan?

Minggu lepas adalah minggu peralihan (sengaja sy letak istilah ni..)
Peralihan dari 3bulan berpraktikal kepada satu semester pembelajaran..
Peralihan daripada makan masakan mak kepada makan makanan kat cafe..(macam baru masuk u plak..huhu)
Peralihan daripada xde internet kat rumah kepada ada internet kat sini..(ni la yang membuang masaku berjam2..)
lastly, peralihan daripada bila bangun tidur nampak muka adik kat sebelah dengan nampak bantal kat sebelah..(how i miss my sis..)

dan minggu ni, inshaAllah, Nisah dah boleh adapt kot dgn environment yang hanya ditinggalkn 3 bulan je..
Moga segalanya berjalan dengan lancar..
Banyak benda nak kena fikir ni..
presentation praktikal, fyp, nak kawin(tipu je,,=p)..

ps: rasa ayat mcm berputar belit je..sori kalo xpaham..huhu..
n 1 more thing, Nisah amik Clinical Pharmaceutical Research(CPR)..akhirnya, terbuka juga jalan..moga ini yang terbaik..

2 komen:

~theiceworld~ on July 20, 2009 at 8:54 PM said...

eh..orang tu nak kahwin la..jangan lupa jemput tau...hadiah kahwin..jam loceng yg dah disetkan alarmnya...hahah

KiRaNa on July 21, 2009 at 12:20 PM said...

hehe.
akak kawin dulu kot..(^_^)
sy lambat g..
byk misi yg xtertunai lagi..huhu..
xnak hadiah tu..nak hadiah tv besar..hehe..