Saturday, September 5, 2009

:: Bahagianya... ::


Bismillahirrahmanirrahim...

5 perkara yang membahagiakan saya hari ini;

1) Abah top up pagi tadi..
~ thanx abah..buat susah2 je..ehehe..kalo nak harap Siti top up sendiri, tunggu nak balik rumah next week la..tu pun sebab nak kena call abah bila dah nak sampai kedah..huhu..

2) Mak dah siap jahit sepasang baju raya...
~ Suka3...dah la warna purple..(^_^) mak, chayok2 tuk abiskan jahit lagi sepasan baju..Siti menyokong dari belakang..hehe..(kalo balik rumah pun, saya tolong tengok je..nama je mak pandai jahit baju, anaknya pandai tengok je..huhu..)

3) Dapat makan Big Apple time sahur nanti...(^_^)
~ thanx iman n farah sbb tolong belikan BigA..Jgn xtau..nisah sgt suka bigA..kalo nak amik hati n nak pujuk saya, silalah beli BigA..nak alien je..yang lain xmau ok..hoho..

4)Sudah selsai menghadapi satu exam..
~ Alhamdulillah...segalanya dipermudahkan...tinggal exam human gen n drug abuse before balik raya...(exam lepas raya jgn difikir lagi..lepas raya baru cheq nak fikir..hoho..)

5)Sedang menghitung hari untuk balik cuti raya...
~ jeng3..lagi 8 hari nak balik...bestnya...k min pun cuti awal..ada la masa nak buat kuih raya..(^_^)

sekian.....

~nisah, sila sambung study Human Genetics...~

1 komen:

Szakif on September 5, 2009 at 2:35 AM said...

nak tambah.

6) nisah gembira pasal dah dapat tulis kegembiraan2 ni dan akhirnya boleh sambung study human genetics. huhu...