Saturday, September 12, 2009

:: Menanti esok... ::


Bismillahirrahmanirrahim....

Esok nisah akan balik kedah...
Seronoknya + bahagianya + tak sabarnya..
hari ni, satu family berbuka puasa tanpa saya...
agak2 nya mereka rasa kehilangan sesuatu tak bila tengah makan tu?
ke lagi bahagia sebab sy xde?huhu...
ok, nisah dah fikir pelik2 dah...huhu...

BAnyak benda nak kena settlekan before balik esok.
mungkin malam ni saya terpaksa korbankan time tido..
meh nak listkan apa yang kena buat..
1. siapkan lab report herbal medicine..
2. pack barang..(xabis lagi pack..asyik berfacebooking je...huhu)
3. cari info pasal assignment..(sebab bila bali rumah nti, boleh terus wat je..xyah susah2 nak g cc..)
4. jap g nak masak utk sahur esok..menu:nasi goreng beriyani + telur dadar...
5. iron baju..(uniform balik rumah = jubah hitam + tudung purple..)

~ marilah kita sama2 mngimarahkan malam2 terakhir dlaam bulan yang penuh barakah ini..moga dengan izinnya, kita dapat bertemu dengan lailatul qadar...amin....

k di kesempatan ini, dengan rendah dirinya, saya ingin menyusun tangan memohon ampun dan maaf atas segala salah n silap..kalau ada gurauan atau kata2 dalam entry sy yg lepas2 yang menguris hati mana2 pihak, saya mintak maaf sangat2..

buat akhirnya, Selamat hari raya aidilfitri...

ps: jangan main mercun..(bunga api boleh la..hehe..)

2 komen:

diana.wahid on September 13, 2009 at 1:06 AM said...

ops silap tu..bunga api pun bahaya tau
sekali api terpercik, habis terbakar baju raya..hehehe
nasi yg dimasak tu mmg sedap (wink wink), rs cam x ckup, nak pi tambah je lagi =)

p/s:minta maaf byk2 dr ujung rmbut smpi ujung kaki atas segala salah silap kita. halalkan makan minum ye. semoga perjalanan kita berdua esok slmt. semoga kita dpt jmpe lg ramadhan tahun depan. ameen...

KiRaNa on September 13, 2009 at 4:17 AM said...

owh yeke? sbb tu la precaution sgt perlu sblum main...kite nak pinjam baju kalis api abah kite la..ehehe..(xkira..nak cari jugak bunga api bila balik nti...huhu...)

hehe..mmg la sedap, sbb ada ayam..hoho..lgpun, awkkan chefnya..kite assistant je..=)
ok, jap g mkn byk2 eh...kalo xckup, amik bahagian kite..hehe..

ps: kite pun nak mintak maaf jugak atas segala salah silap..maaf kalo ada gurauan yg buat awk terasa..sori kalo tingkah laku kite buat awk rasa menyampah...
sori 4 every word that might hurt u..
ameen..moga msg2 selamat eh...