Thursday, August 28, 2008

:: Nasihat buat diri ::


Nak ambil masa 5 minit je untuk tulis entry ni coz saat ni, rasa amat mengantuk..hehe..

"Yang demikian itu kerana sesungguhnya Allah tidak akan mengubah suatu nikmat yang telah diberiknaNya kepada suatu kaum, hingga kaum itu sendiri mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Sungguh Allah Maha Mendengar lagi Maha Mengetahui."
Surah Al-Anfal, ayat 53

Wahai Hanisah yang sedang mengantuk,
Tolongla..
Jangan la mengantuk..
Banyak lagi nak kena baca..
Berlambak lagi yang kena ingat..

Bangun2!
Buka mata sebesar dan seluas-luasnya..
Sat je lagi..
Lagi beberapa jam je lagi..

Tengok notes Dr Tariq ni..
Sedih notes ni kalo Nisah tak nak baca..
Lagi sedih kalo Dr Tariq tahu Nisah tak habis baca..

K da cukup 5 minit..
Sambung study..
Chayok1000x..
Allah bersamamu..(",)

11 komen:

aisyateru said...

bace jgn x bace..
ganbatte kudasai~

KiRaNa on August 28, 2008 at 11:56 PM said...

thanx..
arigato..(sori la if salah ejaan..)=p

aya-san on August 29, 2008 at 12:01 AM said...

nisah, xm dh abis...yay...
slmt bercuti...
don't 4get to study for the 2 P's cuti ni (Patho & Pharmaco,heheh)... owh, and also MGT, korang xm lps cuti ni kan??

KiRaNa on August 29, 2008 at 1:14 AM said...

ayasan,
yeay!! =p
slmat bercuti gak..
ala, jgnla mengingatkan sy akan exam2 tu..
a'ah..kitorg mgt pas break ni..7/9..

tp kan, siapakah gerangan aya-san ni?
sori sesgt..
xdapat nak teka or detect eventhough da visit ur blog..hehe..

btw, exam td senang ke?
nape sy rasa susah..
waa..takutnya..=(

aya-san on September 4, 2008 at 4:05 PM said...

wah, i'm so anonymous, hahaha...

aya-san on September 4, 2008 at 5:38 PM said...

oklah, sy bg 1 klu kat awak, sng skit nak guess who i am, :) ...
>> i'm one of The Fab Ten..

i think u can guess now, right?? hehe... :P

Matt on September 5, 2008 at 12:00 PM said...

menarik2

KiRaNa on September 8, 2008 at 2:15 PM said...

aya-san.
akhirnya, i know who r u..
hehe..
sori ye..
bole kite revealkan nama awk x kat cni x?
ke xnak org tau awk de blog?
huhu..
camat berpuasa ye..

KiRaNa on September 8, 2008 at 2:19 PM said...

matt,
tak menarik..tak menarik..hehe..
btw,thanx for visiting my blog..
singgah la slalu ye..
slmt berpuasa..=)

aya-san on September 11, 2008 at 10:12 PM said...

xkisah, kalau nak reveal xpe
kalau xnak reveal pun xpe...
hehehe...

KiRaNa on September 11, 2008 at 11:58 PM said...

nak reveal ke tak nak?

jap eh, nak pikir jap..

hmm..reveal ls..

aya-san is nur afiyah ahmad nidhom..

hehe..siap letak nma ayah awk..

hmm..nak letak matric no bole?haha..