Wednesday, May 13, 2009

:: Dah boring kot ::


Tolong!!
Saya dah boring..
Saya dah bosan..
Saya dah xde perasaan untuk 'melepak' kat cc...
I dunno why..

Kalau tiga minggu lepas, saya la orang yang paling happy bila abah bagi cadangan bahawa setiap kali abah kerja pagi, abah akan jemput saya kat hospital and saya kena tunggu abah balik keje pukul 8mlm..
Sangat2 happy sebab boleh menghabiskan masa kat cc..huhu..

Tapi hari ni agak pelik sebab saya langsung xde perasaan masa masuk cc kejap tadi..

Mula-mula saya nak terus ke masjid, tunggu sampai solat Maghrib, tapi hari ni abah berhenti kereta betul2 depan cc, so saya pun turun kereta and masuk cc..hoho..(selalunya saya kena berjalan sikit dari balai bomba ke cc..)

Dan alang2 dah masuk cc, saya pun update la blog..huhu..
Dan mungkin pasni, saya kena cari hobi lain pulak la..
Jalan sorang2 kat supermarket ke..wat pape je la, asalkan bukan ke cc..
tapi, takut nak jalan sorang2..
(kalaula bole bawa kucing kat rumah teman saya jalan2, kan best..huhu..)

3 komen:

D on May 15, 2009 at 12:17 PM said...

siannya
rasa kelakar pun ada juga bila part nak ajak jucing teman tu..hehe
jom2 kita cari hobi lain
apa ye?
kita nak tanamkan dlm diri spy rajin bc buku tp nak kuarkan duit beli novel pun rasa syg..haha (pdhl bnda len ok je ok)

KiRaNa on May 19, 2009 at 6:11 PM said...

diana,
huhu..kelakar ek?tp kalo la ada orang pernah bawa kucing masuk supermarket, kite memang akan bawak jugak..hoho..
masalahnya, stkt ni xpenah jumpa lagi org wat camtu..huhu..
(kite tgh imagine cane la nak kejar kucing dlm supermarket..hoho..)

btw, sebut pasal novel, kite baru abis baca satu novel(novel bm la..hehe..)
sedih sgt cite dia..(kite nangis kot..mmg jarang sgt2 nangis bila baca novel..)
tajuk 'andai itu takdirnya'(kalau xsilap..)
ok, jom rajinkan diri baca buku..chayok2..

絲瓜湯包Sam on May 27, 2010 at 9:08 PM said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社