Monday, May 4, 2009

Langit tak selalunya cerah..


Salam..

Waa..
baru ari ni saya merasa TAK BEST nya praktikal..hoho..
last 2 weeks, saya kat hemato lab..
This week until next week, saya kat blood bank pulak..
waa..xbest..ari ni rasa nak nangis je..
moga Allah kuatkan hati tuk hadapi cabaran ini...

tuk sapa2 yang baca entry ni, doakan saya ye..
lusa nak kena p kilang NAZA kat Gurun sbb da blood donation program kat sana..
sok staf kat blood bank akan ajar cara nak check blood group n collect blood..(takut!)
really miss Uia..
balik uia sem depan, sy berjanji tuk belajar lebih bersungguh-sungguh memandangkan BANYAK lagi benda yang tak tau...
waaaaaaaaaaaaa..nak nangis!!!

ok..dah cukup..
daa..
wslm..

2 komen:

D on May 5, 2009 at 8:52 AM said...

best tu
dapat experience byk benda
real working environment
i feel the same
so moga Allah kuatkan hati kita berdua ^^
take care my dearest fren

KiRaNa on May 7, 2009 at 6:32 PM said...

amin..awk pun, kuatkan hati ye..
take care jugak my dearest and lovely fren..(^_^)