Tuesday, May 19, 2009

:: haPpY bIrThDaY, AbAh.. ::


Abah, Happy Birthday pada 15 Mei lepas(ni dikira second wish..huhu..)
Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu..
Terima kasih kerana berpenat lelah mendidik dan membesarkan kami tiga beradik..
Hanya Allah yang mampu membalas segala pengorbanan abah selama ni..
moga syurga menjadi milikmu, duhai abahku sayang..

ketika berjauhan
masihku rasa hangat kasihmu ayah
betapa kurindukan redup wajahmu
hadir menemaniku

terbayang ketenangan
yang selalu kau pemerkan
bagaikan tiada keresahan

walau hatimu sering terluka
tika diriku terlanjur kata
tak pernah sekali kau tinggalkan
diriku sendirian

ketika ku dalam kedukaan
kau mendakap penuh pengertian
disaat diriku kehampaan
kau setia mengajarku
erti kekuatan

terpancar kebanggaan
dalam senyummu
melihatku berjaya
bilaku kegagalan
tak kau biarkan
aku terus kecewa

dengan kata azimat
engkau nyalakan semangat
restu dan doa kau iringkan

tak dapatku bayangkan
hidupku ayah
tanpa engkau disisi
semua kasih sayang
yang kau curahkan
tersemat dihati.....


Siti hadiahkan GAMBAR kereta exora untuk abah..
Hanya gambar je yang mampu Siti hadiahkan..(T_T)



ps: Actually, abah asyik sebut pasal kereta Exora je sejak kebelakangan ni..
abah, doakan kejayaan anakmu..
InshaAllah, kalau ada rezeki, nanti Siti belikan abah kereta ni..inshaAllah..
tp bak kata abah, mungkin bila dah kuar kereta lain, abah nak kereta lain pulak..huhu..

2 komen:

D on May 20, 2009 at 9:41 AM said...

oh besday ayah awk ke?
dekat2 je besday dia..nti blehla
kita sambut ngn fmly awk skali
(muka tak malu..hehe xp)
neway happy besday to your abah
smga dia sihat2 slalu
proton exora? aah cantik n spacious
wahhhh bestnya kalo dpt..

KiRaNa on May 25, 2009 at 7:11 PM said...

bole3..
next year sambut ngan family kite, bole?
awk kena mai kedah la..(~_^)
thanx..mesti ayah kite suka kalau kite cakap ada orang wish besday dia..hehe..

awk sama la pendapat ngan aayh kite..(^_^)
tp kita rasa keta exora tu biasa je..huhu..hanya myvi yang bertakhta di hatiku..huhu.
pape pun, setiap orang ada pendapat n pandangan berbeza kan..
dan cantik tu adalah subjektif..(^_^)